Avansat, Eficient, Confortabil

Senzorii și dispozitivele de acționare conectate în rețea sunt de mult un standard pentru mașini. În cazul caselor rezidențiale și clădirilor publice, există încă necesitatea de a recupera din urmă din cauza ciclului lor lung de viață. Însă o „casă inteligentă” nu mai este o provocare. HELUKABEL oferă produsele potrivite în acest scop. Fie că se află în reședințe private, fie în clădiri publice - conectarea inteligentă în rețea a tuturor dispozitivelor tehnice ar trebui nu numai să ușureze viața de zi cu zi pentru rezidenți, ci și să asigure îmbunătățiri în domeniile securității, eficienței energetice, costurilor de operare și flexibilității utilizării. De la întrerupătoare de lumină și variatoare până la detectoare de mișcare, regulatoare de temperatură și comenzi de jaluzele, sisteme de control al încălzirii și sisteme de alarmă - diferitele dispozitive tehnice din clădirile inteligente sunt conectate automat în rețea prin senzori și dispozitive de acționare și totuși rămân controlabile individual.

Este utilizat în principal un sistem de magistrală conform cu standardului EIB/KNX. Toți senzorii și dispozitivele de acționare din clădirile inteligente sunt conectate printr-un cablu de tip EIB/KNX pentru a face schimb de informații. Cu un astfel de cablu, HELUKABEL oferă o soluție adecvată cu diferite secțiuni ale conductorilor și materiale pentru izolația exterioară pentru a garanta o comunicare perfectă în conformitate cu standardele EIB/KNX. Cablul poate fi instalat pe, în și sub tencuială, precum și în încăperi uscate sau cu umiditate - este posibil montat și în aer liber, dar numai cu o structură specială de cablu. Este, de asemenea, ignifug, iar o versiune fără halogeni este disponibilă și pentru clădirile publice.

Aveti vreo intrebare? Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.

Prin e-mail office@helukabel.ro sau la telefon +40.310.69.90.85.