Cabluri și conductori pentru industria auto

Industria auto este cel mai important sector industrial din Germania și unul dintre cele mai mari sectoare economice din lume. De când Carl Benz a inventat automobilul modern, industria s-a dezvoltat constant și, mai ales, rapid. De la 9500 de automobile produse în întreaga lume în 1900, astăzi sunt produse de peste zece mii de ori mai multe automobile anual. Aerodinamica, greutatea, viteza și mulți alți factori se perfecționează zi de zi. În același timp, subiectul aprovizionării cu combustibil pentru vehicule frământă industria. Dar nu numai că componentele folosite în automobile devin din ce în ce mai moderne, dar și industria furnizării de automobile trebuie să poată face față cerințelor tot mai mari: instalațiile de producție în construcția de vehicule devin din ce în ce mai automatizate, procesele de lucru devin mai eficiente și mai lungi și ciclurile de viață sunt o necesitate absolută.
HELUKABEL colaborează cu principalii producători de automobile, precum și cu producătorii de mașini și sisteme pentru a dezvolta soluții în domeniul cablurilor și conductorilor, care sunt atât inovatoare, cât și economice și care pot fi utilizate în toate domeniile procesului de producție.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro

HELUKABEL - Soluții pentru industria auto