Cabluri și conductori pentru technologia tablourilor electrice

Misiunea companiilor implicate în construcția tablourilor electrice este foarte diversă: de la consiliere la sediul clienților, proiectarea tablourilor electrice, până la achiziționarea componentelor necesare și asamblarea acestora și este necesară cea mai înaltă precizie și calitate în toți pașii. În același timp, transformarea digitală și Industria 4.0 fac progrese în acest sector - procesele de lucru existente trebuie optimizate și adaptate.

HELUKABEL este alături de clienții săi - în calitate de producător, vă puteți baza pe mulți ani de know-how-ul nostru. Cablurile noastre de medie tensiune, cablurile servo și conductori sunt de cea mai înaltă calitate a produsului. Pentru a reduce volumul de muncă al clienților, în calitate de producator de conductori, oferim, de asemenea, posibilitatea de a imprima anumite date sau specificații pe conductori, lucru care conferă o imagine de calitate clientilor noștri.

Aveti intrebari?
Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro

IE Patchcable M12
HELUTOOL Crimpset 5 in 1