Cabluri, conductori și accesorii pentru industria mobilității

Oamenii parcurg câteva miliarde de kilometri în fiecare an - și chiar folosesc mai multe moduri de transport. Deplasarea mărfurilor și a persoanelor, fie că este aerian sau maritim, rutier sau feroviar - cerințele privind cablurile și conductorii impun cerințe mai mari. Acestea trebuie să funcționeze absolut fiabil și, în caz de urgență, să fie ignifuge și să nu conțină gaze corozive și toxice. În calitate de furnizor complet de cabluri, conductori și accesorii pentru cabluri, suntem capabili să oferim clienților noștri soluții de înaltă calitate pentru industria transporturilor.

HELUKABEL furnizează către un număr mare de clienți din sectorul mobilității și este un partener puternic și de încredere din domeniul cablurilor, conductorilor și accesoriilor pentru cabluri pentru industria mobilității de astăzi și, desigur, și pentru cea de mâine.

În industria vehiculelor feroviare, lucrăm cu partenerul nostru HUBER+SUHNER pentru cablurile RADOX®. Oferim soluții de conectare specifice aplicației pentru construcția de vehicule feroviare moderne și infrastructura asociată, din stoc. Produsele sunt special dezvoltate pentru nevoile pieței feroviare și se bazează pe soluții de înaltă frecvență, frecvență joasă și fibră optică.

Cabluri noastre speciale, flexibile sau cele extrem de flexibile sunt utilizate non-stop pentru alimentarea cu energie a aeronavelor la sol odată ce motoarele sunt oprite printr-un cablu de putere ce funcționează la 400 Hz, precum și pentru aplicații cu macarale și cărucioare mobile în porturile din întreaga lume. Cablurile speciale dezvoltate în strânsă cooperare cu clienții noștrii și utilizatorii finali asigură alimentarea cu energie și transmiterea semnalului fără defecțiuni în zonele în care sunt necesare longevitate și fiabilitate.

Ca furnizor de sisteme pentru mobilitate electrică și infrastructură de încărcare, HELUKABEL oferă nu numai cabluri de joasă și medie tensiune pentru instalații subterane, ci și cabluri de încărcare AC/DC, cum ar fi HELUPOWER® CHARGE 750 AC sau HELUPOWER® CHARGE 1200 DC.

Aveți întrebări?
Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să identificați cele mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să vă răspundem la orice întrebări.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți un e-mail la: office@helukabel.ro