Cabluri și conductori pentru electromobilitate

Subiectele actuale despre transformarea sistemului energetic și schimbările climatice au salutat ideea mobilității ecologice. Electromobilitatea, în special, a devenit esențială pentru reducerea CO2 în transport și trafic, deoarece vehiculele electrice generează mult mai puțin CO2 decât alte mijloace de transport existente. În special în legătură cu energia electrică generată din surse regenerabile, electromobilitatea va fi un element central al viitoarelor noastre stiluri de viață care economisesc resursele. Pentru a-și menține poziția pe piața globală, întreaga industrie va trebui să se regândească. Ea necesită inovații majore în ceea ce privește vehiculele în sine și în sistemele lor de conducere, precum și în infrastructura stațiilor de încărcare și a rețelelor electrice.

HELUKABEL susține această schimbare cu seria HELUPOWER®, cablurile de încărcare versatile pentru curent continuu și alternativ. Utilizarea acestora pentru încărcarea vehiculelor electrice la stațiile publice de încărcare, cum ar fi parcări, în apropierea autostrăzilor sau în garaje este la fel de garantată ca și în cazul încărcării printr-o priză privată. Datorită rezistenței integrate la UV și la ulei, este posibil un proces de încărcare fiabil atât în ​​interior, cât și în exterior.

Aveti întrebări? Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro