Industria - Pilonul economiei

Industria este un pilon important al prosperității și creșterii economice.

O industrie puternică este reprezentată întotdeauna de calitatea și productivitatea ridicată a produselor și, mai ales, de forța sa inovatoare. Dar menținerea acestui standard de performanță cere mult din partea ramurilor individuale ale industriei: noi concurenți intră pe piața mondială, noile tehnologii fac progrese și subiectul transformării digitale și al Industriei 4.0 devine din ce în ce mai important. Companiile sunt nevoite să se confrunte în mod constant cu provocări emergente pentru a deveni mai puternice.

HELUKABEL și-a propus să ofere fiecărei ramuri a industriei expertiza sa în tot ceea ce are însemană cablurile, conductori și accesoriile pentru cabluri, pentru a se asigura că industria va continua sa sustină economia in continuare în viitor și inovațiile vor fi „de ultimă generație”.

Pentru fiecare industrie cu propriile sale cerințe și condiții, dispunem de soluțiile adecvate în portofoliul nostru de produse - și dacă soluția potrivită nu există încă, designerii noștri din Windsbach din departamentele de proiectare și producție vor găsi soluțiile potrivite.

Portofoliul nostru de produse existent variază de la cabluri de control și date până la cabluri foarte flexibile și robuste pentru aplicații de lanț portcablu în medii dure de producție. În plus, în gama noastră există și cabluri și conductoare rezistente la căldură și ulei, precum și fără halogeni. Pentru a completa portofoliul, oferim și o gamă largă de accesorii pentru cabluri. Produsele noastre îndeplinesc aprobările și certificările corespunzătoare pentru piețele internaționale.

Aveți întrebări? Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să identificați cele mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să vă răspundem la orice întrebări.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți un e-mail la: office@helukabel.ro

Soluțiile HELUKABEL