Cabluri și conductori pentru tehnologia de automatizare

Industria automatizării este în continuă creștere - tendințe precum digitalizarea sau Industria 4.0 oferă o gamă largă de oportunități și provoacă schimbări rapide în industrie. Ca și rezultat, gradul de automatizare din fabrici este în continuă creștere și se extinde în tot mai multe domenii - tehnologia de automatizare devine o tehnologie cheie. Automatizarea măsurării, controlului și reglarii instalațiilor înseamnă de obicei creșterea productivității și rentabilității. În același timp, acest lucru scutește și protejează oamenii de munca periculoasă sau solicitantă din punct de vedere fizic - menținând calitatea și fiabilitatea constantă. Prin urmare, toate componentele utilizate trebuie să îndeplinească cele mai înalte cerințe în materie de viteză, precizie și fiabilitate. Totodată, componentele, inclusiv cablurile, conductori și accesoriile pentru cabluri, trebuie să fie capabile să reziste la solicitări mecanice și dinamice mari.

Fiind unul dintre cei mai mari producători de cabluri și conductori pentru tehnologia de automatizare, HELUKABEL este partenerul ideal atunci când cele mai mari cerințe sunt impuse pentru transmiterea semnalelor și a energiei. Oferim produse potrivite aplicației dumneavoastră în următoarele domenii:

- Cabluri pentru motoare, servo, encodere
- Cabluri hibride
- Cabluri pentru roboți
- Conductori și cabluri de control
- Cabluri BUS și de date
- Cabluri Ethernet industriale

Fie că este un cablu flexibil pentru instalare fixă sau în mișcare, cu aprobare UL/CSA sau conform NFPA 79, HELUKABEL oferă soluția optimă de cablu.

Experții noștri vă vor sfătui cu plăcere!
Sunați-ne la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail la: office@helukabel.ro

HELUKABEL - Soluții pentru automatizări industriale

Automatizare industrială