Cabluri, conductori și accesorii pentru tehnologia media și a evenimentelor

De ani de zile, cablurile noastre au asigurat funcționarea fără probleme pe principalele scene muzicale și de teatru din Europa. În plus, ele sunt folosite la evenimentele majore, precum și în tehnologia profesională de televiziune, radio și studio. Cu mărcile noastre HELUSOUND, HELULIGHT și HELUEVENT garantăm rezultate perfecte ale sunetului, efecte de iluminare extraordinare și o calitate remarcabilă a imaginii. Oferim soluții de cablu de înaltă calitate din stoc sau dezvoltate special pentru clienți. Aceasta include cablarea pentru tehnologia de iluminat, sunet și camere, precum și pentru tehnologia de supraveghere și securitate, tehnologia de control și reglare, pirotehnică și alimentare.

Gama noastră de cabluri include cabluri pentru utilizare în interior și exterior și garantează o calitate înaltă a transmisiei în instalare fixă sau mobilă. Pe lângă produsele standard precum cablul audio digital HELUSOUND sau cablul HELULIGHT DMX, HELUKABEL oferă cabluri special dezvoltate în funcție de cerințele clienților: de exemplu HELUEVENT HYBRID, care combină imaginea, sunetul și transmisia de putere și este utilizat, de exemplu, pentru cablarea suporturilor de editare și mixare sau a camerelor cu ieșiri multiple. Doar printr-o compoziție chimică optimă a mantalei și a materialelor izolatoare, care a fost realizată în fabrica noastră din Windsbach, cablul este extrem de flexibil - o caracteristică specială a cablurilor hibride. De asemenea, nu conține halogeni, este ignifug și poate fi folosit și în exterior.

În cooperare cu ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen), cablul marca HELUEVENT tip 'Load Cable' a fost dezvoltat pentru producțiile de studio: ignifug, tamburabil și fără halogeni. De asemenea, în gamă: cabluri coaxiale compatibile cu lanțuri portcablu, care sunt folosite oriunde sunt utilizate lanțurile portcablu și este nevoie sa fie transmisie de imagini, fie semnale radio.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro

HELUPOWER Reflect