Cabluri, conductori și accesorii pentru infrastructură și energie

Lumea se află în mijlocul unei tranziții energetice; se trece de la consumul de combustibili fosili precum petrolul, gazele naturale sau cărbunele la utilizarea surselor de energie regenerabilă. Ponderea energiilor regenerabile în Germania este în creștere constantă, iar dezvoltarea industriei provoacă îmbunătățiri suplimentare ale eficienței centralelor. Electricitatea generată de turbine eoliene și sisteme fotovoltaice joacă un rol cheie aici. Sunt necesare rețele de transport și distribuție fiabile pentru a se asigura că energia generată poate fi transmisă fără pierderi majore. HELUKABEL oferă produse pentru cablarea directă a sistemelor, precum și pentru rețelele acestora și mediul infrastructural necesar.

Dar nu numai trecerea la surse regenerabile de energie este o provocare a vremurilor noastre, ci și rețeaua inteligentă în clădiri private sau publice, a cărei funcționalitate este asigurată de produsele HELUKABEL de înaltă calitate. Pentru a realiza rețeaua „inteligentă” cu un transfer ridicat de date necesare pentru aceasta, în prezent se lucrează cu viteză maximă la extinderea rețelelor de bandă largă. Acest proiect va continua să joace un rol major în viitor.

HELUKABEL oferă cablurile, conductori și accesorii potrivite pentru toate domeniile menționate și pentru fiecare aplicație din industira de infrastructură și energie. Avem un portofoliu cuprinzător de produse, pe care vi-l punem la dispoziție din stocul nostru.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să identificați cele mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să vă răspundem la orice întrebări.

Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți un e-mail la: office@helukabel.ro