Industria Fotovoltaică – Viitorul energiei

Cererea de energie electrică din surse de energie regenerabile crește semnificativ de ani de zile iar pentru a satisface această cerere, generarea de energie electrică prin panouri fotovoltaice este esențială. În acest proces, energia din razele soarelui este convertită în energie electrică în celulele solare folosind efectul fotoelectric. Pentru a face energia convertită utilizabilă, celulele solare sunt conectate la module și integrate în sistemele fotovoltaice.

Industira fotovoltaică reprezintă acum o mare pondere a generației de energie regenerabilă, direct după energia eoliană. În 2019, au fost economisite aproape 30 de milioane de tone de dioxid de carbon. Acest lucru face din industria fotovoltaică o formă de energie durabilă și ecologică.

Important pentru sistemele fotovoltaice este cablarea sigură și de lungă durată a modulelor individuale între ele, precum și cablarea elementelor la invertor. Datorită condițiilor meteorologice, se aplică cerințe stricte asupra cablurilor. Pentru cablarea modulelor solare, HELUKABEL oferă marca de cabluri SOLARFLEX de înaltă calitate certificate de TÜV. Datorită materialelor speciale ale materialelor izolante, acestea nu sunt doar ignifuge și fără halogeni, ci și rezistente la ozon, UV, acizi și alcalii, hidroliză și amoniac. Nici măcar rozătoarele nu au nicio șansă împotriva acestui cablu, deoarece cablurile noastre SOLARFLEX sunt disponibile și cu protecție împotriva rozătoarelor.

Pentru infrastructura parcurilor solare, HELUKABEL dispune de diverse cabluri cu montaj direct în pământ dar si de cabluri de medie tensiune, disponibile direct din stoc. Cablurile noastre din aluminiu sunt o opțiune mai ușoară și mai rentabilă.

Aveti intrebari?
Vă stam la dispoziție și vom ajuta cu alegerea produselor potrivite prin e-mail: office@helukabel.ro sau la telefon +40.310.69.90.85.