Extinderea în bandă largă - Baza digitalizării

Pentru ca digitalizarea să progreseze, trebuie mai întâi să se asigure că internetul este disponibil oriunde și să permită rate de transmisie ridicate. Acest lucru se desfășoară sub standardul extinderii în bandă largă, care presupune instalarea cablurilor de fibră optică oriunde este nevoie.

Cu acest cablu de tip fibră optică, cantități mari de date pot fi transferate și încărcate mai rapid. Rețelele de bandă largă de înaltă performanță sunt condiția prealabilă pentru creșterea economică și sunt relevante acum în multe aplicații și domenii ale vieții de zi cu zi. În plus, internetul în bandă largă a devenit un factor important de localizare pentru companii - face regiunile atractive, deoarece informațiile și cunoștințele pot fi schimbate mai rapid.

Cablurile noastre din fibră optică HELUCOM® oferă viteză mare de transfer, atenuare redusă, fără probleme electromagnetice și dimensiuni optime cu greutate redusă. Cablurile HELUCOM® sunt la fel de robuste ca și bine-cunoscutele cabluri din cupru și sunt fabricate în conformitate cu standardele și reglementările DIN VDE 0888. În rețelele cu fibră optică, pe lângă cablul de tip fibră optică, tehnologia de conectare este de o importanță esențială. Utilizarea de pigtail-urilor, conectorilor și adaptoarelor, cutiilor de distribuţie şi de joncțiune face ca rețele de transmisie optică să fie complete.

HELUKABEL vă oferă soluții de cablu pentru fiecare aplicație, inclusiv cabluri de fibră optică pre-asamblate. Realizăm ansambluri cu toate tipurile obișnuite de conectori și adaptoare, împreună cu cabluri de tip fibră optică într-un termen scurt. Acest sistem "plug & play" vă economisește investiția în scule și timpul de instalare. Pentru a completa soluțiile de rețea am dezvoltat o gamă largă de produse pentru dumneavoastră sub numele de HELUCOM CONNECTING SYSTEMS ce reprezintă calitatea premium a produselor și eficiența economică.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro