Energie eoliană - Tradiția redescoperită

De sute de ani oamenii folosesc energia eoliană - pentru măcinarea cerealelor sau pomparea apei subterane. Astăzi, energia eoliană continuă să joace un rol major, în special în generarea de energie electrică ecologică și aduce cea mai mare contribuție la producerea de energie electrică din industrie. Industria eoliană reprezintă unul dintre cele mai important sector din energia ecologică și potențialul său nu a fost încă epuizat. Instalațiile vechi sunt înlocuite cu altele mai eficiente, iar zonele care anterior nu erau adecvate pentru producerea energiei eoliene pot fi acum utilizate. Pe toate continentele și în toate zonele climatice, turbinele eoliene pot rezista deja la condiții climatice extreme, nu numai pe uscat, ci și pe apă. Rezistența la apă de mare, ulei, ozon și UV nu sunt o opțiune, ci o necesitate!

HELUKABEL vă oferă soluții optime pentru turbinele eoliene onshore și offshore, precum și pentru cablarea infrastructurii parcurilor eoliene. Gama noastră completă de produse include cabluri de joasă și medie tensiune cu conductori de cupru sau aluminiu, cabluri torsadate, tehnologie de date și de rețea, cabluri de fibră optică pre-asamblate, precum și tehnologie individuală de conectare și interconectare și alte accesorii pentru fixarea și împachetarea cablurilor în turbinele eoliene - toate dintr-o singură sursă.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune soluții pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.

Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro

Illustration of a wind turbine with explanations