Alimentare cu energie - Coloana vertebrală a economiei

Nimic nu este mai natural pentru noi, oamenii, decât energia. Pentru a putea folosi energia aceasta trebuie mai întâi convertită dintr-o formă în alta, de exemplu energia solară este transformată în electricitate. Cu toate acestea, energia creată trebuie să ajungă la consumatorul său - din punctul său de creare până acolo unde este nevoie. Aici începe activitatea companiilor de furnizare a energiei. Acestea asigură rețelele de distribuție a energiei și se asigură că energia electrică ajunge la consumator cu pierderi cât mai mici posibil.

În contextul tranziției energetice, care se îndepărtează de la combustibilii nucleari sau fosili către energiile regenerabile, apar noi provocări la care trebuie mai întâi adaptată rețeaua energetică actuală: electricitatea generată de energia eoliană trebuie transportată dintr-o zonă în alta; cu toate acestea, capacitățile necesare de rețea încă lipsesc în prezent.

Din acest motiv, rețelele de transport regionale, precum și rețelele locale de distribuție urmează să fie extinse și, în viitor, vor fi legate chiar și între țări. Securitatea aprovizionării tuturor formelor de energie este foarte importantă - furnizorii de energie depind, prin urmare, de rețele fiabile, care sunt concepute pentru a satisface nu numai cerințele actuale, ci și cele ale viitorului.

HELUKABEL promovează generarea, transportul și distribuția formelor de energie prin cabluri, conductori și accesorii pentru acestea care sunt perfect adaptate diverselor condiții ale acestor industrii. Fie că este vorba de condiții meteorologice foarte variabile cu temperaturi extreme, rezistență la apă sărată sau alte substanțe agresive - produsele noastre duc energia direct și fără alte deviații acolo unde este nevoie.

Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți produsele potrivite pentru aplicația dumneavoastră și suntem disponibili să vă răspundem la orice întrebări ați putea avea.

Sunați-ne la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail la: office@helukabel.ro