Cabluri și conductore pentru construcția vehiculelor feroviare

În portofoliul nostru de produse puteți găsi soluții de conectare specifice aplicației pentru construcția de vehicule feroviare moderne și infrastructura de care au nevoie. Fie că sunt cabluri de date, cabluri pentru alimentare, cabluri jumper între vagoane sau conductori pentru dulapurile electrice - produsele noastre sunt special dezvoltate pentru nevoile pieței feroviare și se bazează pe soluții din sectoarele de înaltă frecvență, joasă frecvență și fibră optică.

De mulți ani lucrăm împreună cu HUBER + SUHNER, care au nominalizat HELUKABEL drept partener de vânzări pentru cablurile RADOX®. Cablurile feroviare RADOX® se caracterizează printr-o rezistență excelentă la solicitări termice, chimice, electrice și mecanice. În mod deosebit este de remarcat, rezistența la foc, motiv pentru care cablurile și conductorii noștri nu sunt doar rezistente la ulei și combustibil, ci și fără halogeni pentru a reduce gazele nocive din fum în caz de urgență. Ele respectă, de asemenea, standardele de protecție împotriva incendiilor DIN5510 și EN45545.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro