Cabluri și conductori pentru tehnologia de acționare

Astăzi, este imposibil să ne imaginăm producția industrială fără tehnologia de acționare: fără ea, nicio bandă transportoare nu ar funcționa, niciun robot nu și-ar mișca brațul și nici o mașină-unealtă nu ar produce piese. Tehnologia de acționare asigură deplasarea prin intermediul transmisiei de putere și furnizează mașinilor energie și informațiile necesare. Ambele sunt transmise cu ajutorul cablurilor și conductorilor. În multe cazuri, nu numai că se transmite energie, dar sunt activate și alte funcții, precum transmiterea unor cantități mari de date sau controlul elementelor de acționare - toate cu cât mai puține interferențe. Cablurile și conductoarele utilizate sunt expuse la o mare varietate de condiții de mediu datorită diferitelor domenii de aplicare. Ele trebuie să fie robuste, flexibile sau compatibile electromagnetic (EMC), de exemplu. Aici intervine know-how-ul HELUKABEL în domeniul cablurilor.

Sub marca TOPSERV®, combinăm diferitele cerințe și proprietăți ale cablurilor și conductoarelor din domeniul tehnologiei de acționare. Oferim produse pentru aplicații în mișcare și fixe, diferite raze de îndoire, precum și cabluri care sunt atât fără halogeni, cât și rezistente la UV. În plus, avem în portofoliul nostru cabluri și conductori pentru utilizarea în lanț portcablu, precum și cabluri pentru motor, servo și encodere pentru utilizare în exterior. Aplicarea cablurilor noastre în medii industriale dure este testată și documentată zilnic prin teste de ulei, temperatură, torsiune în centrul nostru de cercetare și dezvoltare.

De asemenea, HELUKABEL oferă soluții a unui singur cablu pentru servomotoarele cu seria TOPSERV® Hybrid. Acestea necesită mai puțină tehnologie de conectare, rezultând o instalare mai rapidă sau o cablare simplificată pentru clienți. Pe lângă economiile de costuri rezultate, tehnologia a unui singur cablu aduce și avantaje mecanice, cum ar fi economii de spațiu și greutate pentru mașini-unele aflate in mișcare.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm în selectarea produselor potrivite pentru aplicația dumneavoastră și suntem disponibili să vă răspundem la orice întrebări ați putea avea.

Sună-ne la +40.310.69.90.85 sau trimite-ne un e-mail la: office@helukabel.ro