Cabluri, conductori și accesorii pentru Industria Robotică

Roboții sunt o parte integrantă a industriei de producție din întreaga lume, și au devenit de mult timp indispensabili. În producție, roboții și coboții sunt întâlniți frecvent, lucrând și interacționând cot la cot cu oamenii, dar și îndeplinind sarcini în mod independent. Ultimii roboți industriali se mișcă într-un spațiu tridimensional și, prin urmare, pot îndeplini o mare varietate de sarcini.

Secvențele de mișcare ale unui robot sau ale unui braț robot se repetă de milioane de ori în toate direcțiile. Ele oferă precizie continuă chiar și în condiții extreme. Cablurile robotizate utilizate sunt supuse celor mai exigente cerințe datorită accelerației și decelerației puternice, a sarcinilor de tensiune și a tensiunilor 3D, a unei solicitări combinate care provine de la torsiune și încovoiere. Produsele noastre trebuie să îndeplinească aceste cerințe, dar în funcție de utilizarea prevăzută, trebuie să fie, de asemenea, ghidați în sau pe brațul robotului într-o manieră strânsă și cu economie de spațiu, pentru a obține cea mai mare libertate de mișcare posibilă.

Cablurile noastre marca Roboflex® oferă soluția potrivită pentru diferitele sarcini. Cablurile acoperă cerințele pentru solicitările chimice, termice și mecanice la torsiune, încovoiere, flexibilitate, abraziune și rezistență la ulei.

HELUKABEL oferă cabluri cu diferite secțiuni pentru industria robotică în domeniile precum tehnologia de date și a senzorilor, tehnologia BUS și de retea, dar și cabluri de control și pentru motoare. Pe lângă disponibilitatea în stoc de produse, HELUKABEL face posibile și soluții specifice clienților. În funcție de aplicație, dezvoltăm cablul corespunzător și sistemul de protecție a cablurilor necesare.

Suntem bucuroși să vă ajutăm să selectați produsele potrivite pentru aplicația dumneavoastră și suntem disponibili să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți.
Sunați-ne la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail la: office@helukabel.ro

HELUKABEL - Soluție pentru robotică