Cabluri și conductori pentru industria petrolului, gazelor și petrochimică

În zilele noastre, se desfășoară din ce în ce mai multe cercetări cu privire la noile surse de energie care se așteaptă să acopere o parte din necesarul energetic mondial într-o manieră durabilă. Industria petrolului și gazelor este încă cea mai importantă ramură a industriei atunci când vine vorba de satisfacerea cererii globale existente de energie. Deoarece industria petrolului și gazelor se găsește în cele mai diverse locații din lume - fie în adâncul mării, fie pe uscat, în furtunoasa Marea Nordului, la temperaturi ridicate în Arabia Saudită sau la temperaturi scăzute în Rusia - cablurile și conductele folosite trebuie să reziste la diferite condiții externe.

Cu HELUKABEL aveți partenerul potrivit pentru proiectele dumneavoastră din industria petrolului și a gazelor. HELUKABEL are produsele și soluțiile potrivite pentru proiecte offshore pe platforme de foraj, nave sau platforme de producție, precum și pentru proiecte onshore în rafinării și uzine petrochimice.

Pentru a îndeplini diferitele condiții și cerințe din diferitele domenii de aplicare, oferim cabluri, conductori și accesorii, cu diverse aprobări precum De Norske Veritas - Germanischer Lloyd (DNV GL), American Bureau of Shipping (ABS) și multe altele.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro