Cabluri și conductori pentru industria alimentară și a băuturilor

Cerințele impuse mașinilor și componentelor electrice din industria de prelucrare a alimentelor depășesc cu mult standardul tehnicii clasice a instalațiilor. Tema igienei joacă un rol cheie aici. Instalațiile de producție și componentele acestora trebuie să aibă un „design igienic”; cablurile și conductori precum și accesoriile pentru cabluri sub formă de conectori și carcase nu sunt exceptate de la aceasta. În industria alimentară și a băuturilor, scopul principal este prevenirea contaminării produselor. La aceasta contribuie proiectarea igienica a instalatiilor de producție și a componentelor acestora. Pe lângă designul propriu-zis, care trebuie să fie construit în așa fel încât să nu se poată depune microorganisme dăunătoare, sistemele trebuie, de asemenea, să fie ușor de curățat și să poată face față agenților agresivi de curățare și dezinfectare, precum și aburului fierbinte.
HELUKABEL oferă o gamă largă de cabluri de control și alimentare care sunt foarte rezistente la stres termic, chimic și mecanic.

HELUKABEL are, de asemenea, accesorii pentru cabluri adecvate în gama sa: HELUTOP HT-Clean, de exemplu are o suprafață deosebit de netedă, astfel încât murdăria de orice fel să nu se lipească de ea. Conexiunea cu șuruburi din oțel inoxidabil este, de asemenea, rezistentă la toți agenții de curățare chimici obișnuiți. Este aprobat de EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) și, prin urmare, este potrivit pentru producția sigură de alimente. În plus, fitingul respectă cerințele FDA (Food and Drug Administration) și este certificat Ecolab.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în identificarea celor mai bune produse pentru aplicația dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
Sunați la +40.310.69.90.85 sau trimiteți-ne un e-mail: office@helukabel.ro