Producție – Producție de cabluri în Germania, Polonia și China

HELUKABEL produce cabluri din 1988 în fabrica Windsbach de lângă Nürnberg, locația unde a început producția noastră de cabluri. Facilitățile noastre de testare sunt în aceeași locație și, până în prezent, capacitatea de producție a Windsbach a fost extinsă de trei ori, ceea ce reprezintă un angajament puternic față de clienții noștri ca locație de producție. Alte fabrici de producție din Europa sunt situate în Meissen / Germania și Jaworzno / Polonia. Din 2014, a fost înființată o unitate de producție suplimentară în Taicang/China, ceea ce ne permite să reacționăm rapid și flexibil la solicitările clienților din Asia.

Mașină de trefilat
Mașini de trefilat de aproape

Windsbach & Meissen - Locuri de producție din Germania

În cele două fabrici ale noastre producem după cele mai noi metode de producție, iar anual producem cca. 1 milion de kilometri de conductor (adică de 77 de ori în jurul globului). Peste 300 de angajați sunt specializați în realizarea de cabluri standard și speciale de înaltă calitate.

Folosind cele mai noi materiale în tehnologia cablurilor și cooperarea cu institute internaționale de testare, ne face un lider în inovație în domeniile automatizării, tehnologiei datelor, sistemelor de management al clădirilor și energiei regenerabile.

Cifrele de producție:

- 50.000 m² suprafață de producție
- 26 sisteme de extrudare
- 20 mașini de trefilat
- 60 mașini de împletit
- Cabluri și conductori de la 0,05 la 1000 mm²
- Conform: EAC, UL-CSA, HAR, CCC, Germanischer Lloyd, TÜV sau conform specificațiilor clientului

Clădirea de producție HELUKABEL din Windsbach vedere din exterior
Fabrica de producție HELUKABEL® din Windsbach, Germania
Vedere interioară a fabricii HELUKABEL Balzer Kabel din Meißen
Filiala HELUKABEL® Balzer Kabel din Meißen, Germania

Jaworzno - Producție în Polonia

În vecinătatea orașului Cracovia, HELUKABEL Eltron produce cabluri și conductori torsadați din cupru de înaltă calitate, cabluri de compensare și termocuple, precum și cabluri rezistente la înaltă temperatură pentru utilizare permanentă până la 400°C. Produsele, care sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale, precum și cerințele specifice clienților, sunt utilizate la nivel mondial, de exemplu, în industria auto, industria electrică, construcțiile de instalații la scară largă și sectoarele industriei grele.

Producția de cabluri în Jaworzno, Polonia
Producția de cabluri în Jaworzno, Polonia
Clădirea Eltron Kabel
Clădirea HELUKABEL Eltron

Taicang - Fabrica de producție din China

HELUKABEL® deține o nouă unitate de producție în Taicang (lângă Shanghai) în China. Cu un spațiu de producție de 7.000 mp este folosit pentru a produce cabluri și conductori pentru piața din Asia.

Accentul se pune pe cabluri și conductori premium, flexibile și extrem de flexibile, fabricate conform standardelor din Asia și internaționale. Unitățile de producție reglabile permit timpi scurți de livrare, iar apropierea de centrul logistic HELUKABEL pentru regiunea asiatică oferă avantaje enorme pentru gestionarea proiectelor la scară largă.

Helukabel - Producție Taicang clădire din exterior