Compania este premiată pentru Management Corporativ Excepțional

HELUKABEL a primit premiul Best Managed Companies 2024

HELUKABEL wins Best Managed Companies Award 2024

HELUKABEL, specialist în tehnologia conexiunilor electrice, a fost premiat cu prestigiosul Best Managed Companies Award 2024. Premiul, organizat de firma de audit și consultanță Deloitte Private, banca elvețiană UBS, Frankfurter Allgemeine Zeitung și asociația The Voice of German Industry (BDI) e.V., este recunoscut ca un certificat de calitate pentru companiile gestionate excepțional.

Premiul Best Managed Companies evaluează cele patru domenii-cheie: strategie, productivitate și inovare; cultură și angajament; guvernanță; și finanțe. Datorită evoluțiilor de succes din ultimii ani, HELUKABEL a reușit să impresioneze juriul în aceste categorii. „Suntem foarte mândri de această distincție și de recunoașterea pe care o aduce muncii noastre”, afirmă Andreas Hoppe, Director Financiar al HELUKABEL GmbH, referitor la prezentarea premiului în sala de evenimente Palmengarten din Frankfurt am Main, Germania. „În cei peste 45 de ani de istorie ai companiei noastre, putem privi în urmă la un nivel impresionant de creștere. Acest lucru a fost posibil doar pentru că am știut să valorificăm oportunitățile și să ne bazăm pe o echipă puternică și motivată, în fața unor condiții în continuă schimbare. Văd acest premiu ca o dovadă că am avut succes în această privință.”

„HELUKABEL este un exemplu excepțional de companie bine gestionată, demonstrându-se prin combinația sa remarcabilă de viziune, productivitate, spirit inovator și o conducere puternică, orientată spre valori. În plus, compania are abilitatea impresionantă de a armoniza un mediu de lucru atractiv cu creșterea economică. Este un exemplu de cum companiile din regiunea lor pot face o diferență considerabilă”, subliniază Dr. Christine Wolter, partener și lider al Deloitte Private.

Programul Best Managed Companies este o competiție și un certificat de calitate pentru companiile de dimensiuni medii de succes. Viziunea: dezvoltarea unui ecosistem național și global de companii de dimensiuni medii gestionate excepțional. O caracteristică semnificativă și unică a acestui premiu este internaționalitatea sa. Best Managed Companies a fost inițiat în anii 1990 de Deloitte în Canada și, de atunci, a fost introdus cu succes în peste 45 de țări. Companiile premiate au un caracter de dimensiuni medii sau sunt afaceri de familie și au demonstrat o dezvoltare economică reușită în ultimii ani. Câștigătorii sunt selectați de un juriu format din economiști renumiți și reprezentanți ai științelor și mass-media.

spate