Soluții de conectare pentru sistemele fotovoltaice

HELUKABEL participă la Intersolar Europe. Vizitați-ne în hala A4, standul 308!

InterSolar Preliminary Report 2024

HELUKABEL prezintă seria de cabluri solare HELUPOWER SOLARFLEX și multe alte cabluri la Intersolar Europe 2024. (Sursa: HELUKABEL)

„Connecting Solar Business” - Porțile Intersolar Europe din München, cel mai important târg din lume pentru industria energiei solare, sunt deschise în perioada 19-21 iunie 2024. HELUKABEL va fi prezent acolo în calitate de expozant, prezentând o serie de soluții pentru tehnologia de conectare electrică, pe care instalatorii și operatorii se pot baza pentru a transporta în mod economic energia solară și din alte surse regenerabile la destinațiile sale. Ne puteți găsi în hala A4, la standul 308.

Cu seria HELUPOWER SOLARFLEX, portofoliul HELUKABEL include mai multe cabluri special concepute pentru a conecta modulele solare între ele, precum și cu invertorii de putere. Noutatea programului este cablul HELUPOWER SOLARFLEX-X H1Z2Z2-K UL. Cu acest cablu, HELUKABEL este primul fabricant care oferă un cablu solar construit conform standardului UL 4703, un criteriu important pentru piețe, precum cea din SUA. Acest cablu este, de asemenea, potrivit pentru exportul internațional, datorită certificărilor DIN EN 50618 și IEC 62930.

O altă inovație recentă este HELUPOWER SOLARFLEX-X PREMIUM. Acest cablu este certificat conform standardului TÜV 2 PfG 2750 și este, prin urmare, adecvat pentru utilizarea în sisteme fotovoltaice flotante, cum ar fi fermele flotante. Cablul are o durată de viață deosebit de lungă și este potrivit pentru utilizare internațională datorită certificărilor DIN EN 50618 și IEC 62930. Aceste cabluri HELUPOWER sunt disponibile nu doar în varianta lor standard dovedită, ci și cu protecție specială împotriva rozătoarelor, realizată din plasă din oțel inoxidabil. Toate variantele sunt fără halogeni, rezistente la foc și la radiațiile UV, ozon, condițiile meteorologice și apă.

Portofoliul HELUKABEL de cabluri fotovoltaice conține, de asemenea, cabluri de împământare și de medie tensiune pentru conectare și alimentare la rețea, precum și cabluri din fibră de sticlă și de date pentru rețele și comunicații. În plus, operatorii pot beneficia de sisteme integrate de gestionare a cablurilor, care constau în conectori, prize, garnituri, carcase și unelte, precum și de sisteme complete de cabluri preasamblate. Astfel, HELUKABEL sprijină producătorii, instalatorii și operatorii de sisteme fotovoltaice în generarea de energie curată, durabilă și regenerabilă.

Vă interesează? Puteți găsi HELUKABEL la Intersolar Europe 2024 în hala A4 la standul 308. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem acolo!

spate